joi, 15 mai 2008

A fost primul OpenCoffee

Azi a fost primul OpenCoffee. Am fost 29 de persoane pe numarate, mult peste asteptarile mele. Multumesc tuturor celor care au venit.

Din cauza ca am fost asa de multi a fost destul de haotica intalnirea. Notez aici cateva idei de imbunatatire pe care le voi pune in aplicare pana la intalnirea de joia viitoare:

1. Impartirea intalnirii in doua sectiuni: prima care sa fie o discutie cu toata lumea si a doua care sa implice impartirea discutiei pe teme. Cine e interesat de o tema ia parte la discutia aceea. Astfel ne impartim pe grupuri mai mici si ne implicam unde ne intereseaza. Discutia devine mai eficienta si mai personala.

2. Discutiile sa fie pe probleme clare, pe cazuri particulare, nu generaliste.

3. Crearea unui grup in care toti cei care vor ajutor sau feedback pentru un lucru anunta asta inainte de intalnire, iar cei care vor sa dea o mana de ajutor anunta domeniile in care pot sa contribuie.

4. Demo-uri: toti care vor sa arate orice proiect sau idee, in orice stadiu ar fi, sunt incurajati sa faca asta pentru a primi feedback sau ajutor.


Voi avea grija ca toate cele 4 lucruri sa se intample data viitoare. Vedem apoi ce imbunatatiri mai facem formatului. Daca aveti feedback, lasati un comentariu la postul asta si vedem ce se poate face.

O sa pun si ceva poze in curand, daca ati facut si voi, puneti-le pe un site de PhotoSharing si dati-le tagurile opencoffee si bucharest

Merci inca o data ca ati venit si va astept si data viitoare la o editie mult imbunatatita.

2 comentarii:

Unknown spunea...

Sugerez sa fie cineva pe post de moderator care sa intervina cand e cazul si sa directioneze putin discutia sau interventiile.

OpenCoffee spunea...

O sa fiu eu moderator. M-am bagat destul de mult in discutii azi, chestia a fost ca nu eram asezati incat sa ne auzim. Daca avea loc o discutie intr-un colt, ar fi trebuit sa tip ca sa fiu auzit.